Irmelin Lundstad

Intuisjonstrener

Irmelin Lundstad og Intuitum


Intuisjonsreisen


Jeg heter Irmelin Lundstad og jeg er født og oppvokst i Horten. Med små unntak har jeg alltid bodd i og vært veldig bundet til Horten, selv om jeg alltid har ønsket meg mer ut i verden så har jeg på merkelig vis blitt "sparket" tilbake til Horten hvis jeg flyttet ut av byen. Helt frem til en en dag i oktober hvor jeg kom til Austertana for å besøke healer og næringsutvikler Esther Utsi. Esther har som meg jobbet med intuisjon gjennom sin yrkeskarriere og jeg kom til Austerana for å hjelpe henne med et prosjekt hun jobbet med. 


Da jeg kom til Austertana var det som å komme hjem, men jeg må fortelle historien fra begynnelsen så du skjønner at intuisjonen min fikk meg til Austertana. 


Etter at jeg startet opp firma mitt Intuitum Intuisjonstrening 3.1.22 var jeg i en sårbar situasjon som nystartet gründer. Jeg slet mellom å lytte til intuisjonen og være "fornuftig". Så fikk jeg en telefon en dag i februar hvor jeg fikk beskjed om at jeg måtte flytte ut av huset jeg bodde i. Dette måtte skje i løpet av et år, så jeg hadde god tid. Samtidig skjønte jeg at dette var et spark bak for meg å gjøre noe annet. Sønnnen min skulle flytte til Australia pågfølgende sommer og min datter var allerde flyttet så jeg stod fritt til å gjøre som jeg ønsket.


Jeg begynte å søke etter leilighet i England. Jeg hadde alltid ønsket å flytte dit, men uten at jeg helt skjønte hvorfor så la jeg inn søk på leilighet i Finnmark! Jeg var sjokkert selv. Jeg likte ikke mørket, vinter eller kulde. Planen var gradivs sørover så langt jeg kunne komme. Da jeg stusset på Finnmark fikk jeg en klar stemme som sa at jeg skulle nordover for å lære av ei klok samisk dame. Det syns jeg var spennnende, men etter et par uker fant jeg ut at jeg kunne reise nordover på besøk, jeg behøvde ikke flytte så langt.


Jeg slo fra meg både England og Finnmark, men jeg endte på en veldig utradisjonell løsning. Som 49 år flyttet jeg inn i et bokollektiv. Jeg visste ikke hvor veien min gikk og jeg tenkte at jeg i alle fall ønsket å ha kontroll på boutgiftene mine. Samtidig tok jeg "det gode valget" med å leie meg et lokale i Horten hvor jeg skulle gi behandlinger mens jeg bygget opp av Intuitum. 


Det ble en spesiell sommer og sensommer hvor jeg stadig kjente på ubehag og depresjon. Jeg skjønte ikke helt hvor det kom fra, men det var jo mye som hadde skjedd på kort tid og jeg som var vant til å bo alene så og si hele livet mitt så var det en brå overgang å skulle dele bad og kjøkken med 3 fremmede personer. Så jeg tenkte det var det.


En morgen i september fikk jeg en melding kl 7 fra ei venninne om vi kunne prate litt. Jeg måtte le litt for det var helt unaturlig for oss å prate så tidlig om morgen, men jeg hadde hatt en forferdelig natt med masse angst så jeg regnet at det var det hun hadde peilet seg inn på. Noe av det første hun sa til meg var at hun ønsket igjen å minne meg på Esther Utsi og at hun følte jeg måtte kontakte henne. Hun hadde faktisk gjort det 2 ganger før denne sommeren, men jeg hadde ikke vært så veldig intressert. Nå følte jeg at jeg ikke hadde noe valg. Jeg googlet henne og så hun jobbet med healing og intuisjon i Finnmark, og at hun hadde bygget opp sine bedrifter med intuisjon som verktøy. Der og da hadde jeg glemt hele intuisjonen min fra tidligere dette året. 


Første gang jeg pratet med Esther på telefonen sa hun til meg at jeg var et sendebud til henne og at vi kom til å ha mye kontakt fremover. Det hadde hun helt rett i, for etter at jeg hadde gjennomgått en intens healing periode med henne våknet jeg en fredags morgen hvor jeg lastet ned masse informasjon om Esther og hva hun jobbet med. Jeg var overrasket over alt hun jobbet med og at alt hun gjorde vvar noe jeg hadde kompetanse på. Jeg visste da at tiden var kommet for meg å flytte til Finnmark, men jeg måtte gå gjennom noen prosesser den helgen før jeg ringte til Esther på mandag og hun ba meg komme til Finnmark så vi kunne se hva det kom ut av det. 


En uke etter satt jeg på flyet på vei til Finnmark og Austertana. Esther og jeg jobbet fantastisk godt sammen de to ukene jeg var der og som jeg skrev innledingsvis så var Eustertana som å komme hjem, noe våknet i meg i Austertana og jeg følte meg så levende, så jeg bestemte meg for å reise hjem, pakke bilen og flytte nordover rett før mørketiden. 

Det var nå det magiske skjedde og som bare kan skje når vi følger intuisjonen. Jeg flyttet fra en by med 27.600 innbyggere til Tana med ca 2900, og Austertana med 200 innbyggere og jeg fikk mer kunder her første to månedene enn jeg fikk hjemme i Horten. Men ikke bare det, jeg hadde jo jobbet med intuisjon, veiledning og healing i 15 år så jeg hadde opparbeidet meg en kundekrets som jeg jobbet digitalt med, denne økte også. På veldig mange områder falt alt i hendene på meg når jeg gjorde det rette og fulgte intuisjonen min. Intuitum fikk en boost også, det gav meg en så stor læring om å ha tillit. Tillit og gi slipp på kontrollen hadde vært et tema for meg siden jeg begynte å jobbe med intuisjonen min, og nok en gang kom læringen på et dypt nivå.


Min intuisjonsreise startet lenge før jeg flyttet til Finnmark i 2022. Den begynte i 2007 hvor jeg begynte å legge merke til en stemme inni meg som prøvde å vekke meg og guide meg inn i noe nytt. Denne stemmen - som jeg kaller intuisjonen - fikk meg til å lytte og utvikle meg. Den førte meg på merkelig vis til et kurs i England, hvor jeg først bestilte flybillett for så å finne ut at det "tilfeldigvis" gikk et kurs 15 minutter fra flyplassen med ei dame jeg hadde møtt året før på en grillfest i Oslo. Dette kurset førte meg til en 10 års lang utvikling via kursene i England og utvikling hjemme på egen hånd. Kurset het Intuitive tekninkker.


Jeg jobber både intuitivt, inspirert og spirituelt. For meg er det viktig å jobbe jordnært og naturlig. Jeg ser på intuisjonen vår som en et urinnstinkt og som vi alle har tilgang til. Vi er født med en god intuisjon og så blir vi gjennom år fortalt at vi ikke kan stole på den, men intuisjonen kan trenes opp igjen. Det skjer via å kikke inn, via ha tillitt og ved å stole på deg selv.Velkommen til din Intuisjonsreise!